Υπηρεσίες

Το BLStrong δημιουργήθηκε πριν σχεδόν 10 χρόνια (με την ονομασία vis maxima) με αποκλειστικό σκοπό την επίτευξη ενός στόχου.

Την κατανόηση της προπονητικής διαδικασίας και την εφαρμογή της στον ασκούμενο, αθλητή και μη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα του blstrong προσπαθεί καθημερινά μέσω της έρευνας και της προπόνησης να καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι για όλους μας αυτοσκοπός, να βελτιώσει το επίπεδο ζωής του ασκούμενου μέσω λειτουργικής προπόνησης (προπόνηση δύναμης και όχι μόνο), την γενικότερη φυσική του κατάσταση (υγεία) και την απόδοση του αθλητή στο εκάστοτε άθλημα.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη επίβλεψη των ασκούμενων κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Γιαυτό και οι υπηρεσίες μας δεν εντάσσονται σε ένα απλό χαοτικό γυμναστήριο αλλα στο Small Group Training και στο Personal Training.

services

Personal Training

1 άτομο

Plus icon

Personal Training

1 άτομο

Συνεδρία με τον γυμναστή σας με σκοπό την εκπλήρωση του προσωπικού σας στόχου πάντα σε συνεννόηση με το γυμναστή σας. Από το πρώτο ραντεβού θα συνειδητοποιήσετε ότι η παροχή αυτή αφορά ανθρώπους που θέλουν ασχοληθούν και να εμβαθύνουν λίγο περισσότερο στην βελτίωση της σωματικής τους καταστάσης.

services

Personal Training

2 Άτομα

Η προπόνηση δύο ατόμων είναι μία διαδικασία στην οποία δίνεται η δυνατότητα στον ασκούμενο να προπονηθεί με έναν φίλο – φίλη, η ασκούμενο με τον οποίον δε γνωρίζονται, αλλά έχουν ένα μεγάλο κοινό χαρακτηριστικό, την θέληση να βελτιώσουν την υγεία τους την σωματική τους διάπλαση και να προχωρήσουν το κομμάτι προπόνηση λίγο παραπέρα.

personal-two
personal-two

Personal Training

2 άτομα

Plus icon
personal-six

Group Personal Training

Mέχρι 8 άτομα

Plus icon

Group Personal Training

Mέχρι 6 άτομα

Η προπόνηση γκρουπ personal training είναι μια παροχή με πολλά οφέλη. Ουσιαστικά ένα γκρουπ ανθρώπων ( μέχρι 6 ) Προπονούνται στον ίδιο χώρο με επίβλεψη δύο ή τριών γυμναστών, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι ο κάθε ασκούμενος έχει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα βασισμένο πάντα στο μυοσκελετικό - παθολογικό ιστορικό.

services

Προπόνηση Αθλητών

Η κατηγορία αυτή όπως και η προηγούμενη εντάσσεται σε ένα ιδιαίτερο πλαίσιο αφού αφορά ανθρώπους με συγκεκριμένο στόχο και προγραμματισμό. Οι προπονήσεις αθλητών στηρίζινται στο σωστό προγραμματισμό δηλαδή στην προπονητική. Τα πιο σημαντικά στοιχεία στην προπόνηση αθλητών είναι τα εξής…

services
services

Προπόνηση Αθλητών

Plus icon
services

Προπόνηση Ευπαθών Ομάδων

Plus icon

Προπόνηση Ευπαθών Ομάδων

Στην περίπτωση αυτή ο προπονητής αφιερώνει χρόνο στην κατανόηση του ιστορικού υγείας και των ιδιαιτεροτήτων του κάθε ασκούμενου. Με βάση αυτό και σε συνεννόηση πάντα με τον εκάστοτε γιατρό φυσικοθεραπευτή που είτε συνεργαζόμαστε είτε ερχόμαστε σε επαφή και επικοινωνία με το γιατρό που σας παρακολουθεί, εντάσσουμε τον ασκούμενο σε ένα… πρόγραμμα γυμναστικής με σκοπό τη βελτίωση της υγείας του και της καθημερινότητας του προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε περιστάσης.

services